Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Zapékané plněné brambory
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Tvarohový švestkový koláč
Čínské masové placičky alá Zita…
Donuty
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Koprová omáčka s hříbky
Pečené kuře s čočkou beluga
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky