Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Prošívaná deka
Sýrová roláda II.
Pečený králík se žampiony
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Francouzské palačinky
Dančí kýta na pivu
Bílý smetanovo-tvarohový dort
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Salát z buřtů
Grilovaný candát na rajčatech
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Tarte tatin (obrácený koláč)
Cuketový perník s ovocem
Květáková polévka s cizrnou
Asijské pikantní cuketové nudle
Rychlé vegetariánské karí