Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Těstovinový salát s lososem
Myslivecké knoflíky
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Pomazánka z tresčích jater II.
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Ananasové řezy "Piña Colada"
Thajské žluté zeleninové kari
Palačinky nejrychllější nejchutnejší…
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem