Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Barevné jablečné řezy
Sladké pirohy
Slané jednohubky z listového těsta
Kokosky s marmeládou
Pečená zelenina na lžíci oleje
Podzimní polévka s houbami
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Brokolicová polévka se sýrem a…
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Francouzské brambory s pórkem
Valentýnská čokoládová pěna
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kotlety plněné kysaným zelím
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem