Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Bramborové krokety
Jablečná buchta
Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky
Pórková polévka s krupicí
Výborné koláčky
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Kuře po kreolsku
Kapr pečený s bylinkami na másle
Jablečný (hruškový) hřích - dort
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek