Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kachna po staročesku
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Bílý chléb dokonalý
Cizrnový guláš se zeleninou
Zapečené brambory s cuketou a třemi…
Čokoládová bábovka ze zakysanky
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
Plněná vepřová rolka
Jehněčí kotlety na bylinkách
Pečené citronové kuře s jablky a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami