Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kapr v marinádě
Vynikající zeleninová polévka
Čokoládové muffiny se šlehačkou
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Kynuté pletýnky - smažené
Rizoto se slaninou a žampiony
Nejlepší banánová bábovka
Kořeněný patizon v těstíčku
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Caesar wrap
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.