Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Jahodové řezy IV.
Vajíčkový salát podle Šárky
K - Nadívaná kuřecí stehna
Těstoviny se žampiony ala pizza
Vepřové na pomerančích
Banánové řezy s vanilkovým krémem
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Rychlá mexická fazolová polévka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Čokoládový pudink
Noky se špenátem a ricottou
Rozlítaný ptáček
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kachní prsa s nudlovým salátem