Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Jemná tvarohová pomazánka
Tvarohové řezy sypané
Hrnková kávová buchta
Koktejl Mai-Tai
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Jidáše - medové
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Tiramisu z pomazánkového másla
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek