Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Feferonový salát
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Margotkové řezy
Dort s nutelovým krémem
Pečená zelenina - výborná
Muffiny z banánů s kousky čokolády
Dort s čokoládovým krémem
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Okurkový salát s Kyškou
Halušky s brynzou a slaninou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake