Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Palačinkový dort
Čaj ze sušených šípků
Templářský dort tmavý
Bramborové knedlíky ze studených…
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Kapustové karbanátky II
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Domácí kandovaný zázvor
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Minestrone
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…