Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Brokolicový salát IV.
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Frankfurtská polévka
Piškot s meruňkami a želatinou
Holandské řízky - smetanové
Brokolice nebo květák na italský…
Vepřová omáčka s žampiony
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi