Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Avokádová pomazánka II.
Boršč III.
Kuřecí směs v bramborové kaši
Cuketa na slanině s česnekem
Závin z listového těsta s červenou…
Pomerančová zmrzlina
Vepřová panenka s bylinkovým pestem
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Losos na másle a limetách se…
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies