Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Musaka z lilku - Balkán
Lístkoví šneci se sýrem
Čočková polévka s uzeným masem
Šlehačkový mramorový beránek
Pečená kuřecí stehna
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Pracny - recept po babičce
Závin z listového těsta s červenou…
Kus Kus (Cous Cous)
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky