Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Škvarková pomazánka III.
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Palačinky pečené na sucho
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Závin z listového těsta s červenou…
Tvarohový koláč líné ženy
Zdravý brownies dort
Gratinovaný květák
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Srbské rizoto
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake