Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Slavnostní bramborová kaše
Bulharské řezy
Rychlovka z těstovin
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Velikonoční perníčky - hned měkké
Pomazánka z červené řepy II.
Ořechový dort mojí babičky
Závitky s cibulovou náplní
Laskonky dle časopisu F.O.O.D.
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem