Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Domácí krtkův dort
Vánočka od babičky
Sýrová polévka s vejci
Křenová pomazánka z červené řepy
Lilek s rajčaty
Placičky z ricotty s cuketou a…
Citronovo-hruškový koláč
Brokolice na mozeček po našem
Plněná krkovička
Čočkový dhál
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Jablečný bread cake
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake
Nepečený jablkový dort