Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kremrole se šlehačkou
Pivní salát
Štafetky
Pravý upírský bramborák
Pizza na plech
Rumové kuličky II.
Kakaovo-tvarohový dort
Maso zapékané s cuketou a nivou
Květákový salát (nejen) s vejci
Pečené batáty se zelným salátem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…