Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Bábovka vídeňská
Vepřové kotlety se špekáčkem
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Cuketa snadno, rychle a chutně
Bramborové muffiny se slaninou
Celerový krém s celerovými lupínky
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
Vietnamská polévka
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Tyrolské knedlíky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Citronový koláč z mléčné rýže
Crumble s jablky
Sladký jogurt s kořením