Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Bramborový salát s vejci a ředkvičkami
Papriky plněné hermelínem
Tvarohová pomazánka s česnekem
Skvělá pasta na pizzu
Gulášová polévka II.
Vepřové kotlety podle tchyně
Vepřové na zelenině
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Špaldové housky
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem