Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Oříšková bábovka
Vajíčková pomazánka II.
Kuřecí směs s bramboráčky
Játrová paštika IV.
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Tuňákový salát s cottage sýrem
Bylinkovo-okurkový nápoj
Špenátový kuskus
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot