Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Jemná tvarohová pomazánka
Tuňáková pomazánka
Sýrová pomazánka s česnekem II.
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Farmářská polévka
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami