Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
Lehký těstovinový salát s cherry…
Noky se špenátem
Salát s broskví a krabími tyčinkami
Polévka z pečeného květáku
Domáci hamburger
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki