Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Carpaccio z lososa
Malínský špaček od sestry Ireny
Maková buchta - skvělá a rychlá
Bůček na čínský způsob
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Čočková polévka s kořenovou zeleninou
Dortík s pudinkovým krémem,…
Boloňské tousty
Čerstvé těstoviny s chřestem
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami