Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Indické rybí kari
Nivovo-česnekoví slimáci
Borůvková buchta
Něžná pomazánka z mascarpone
Kuřecí ragú se žampiony
Mayská horká čokoláda s chilli
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Špecle s kořenovou zeleninou
Smetanovo - čokoládový dort
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát