Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…
Francouzská bramboračka
Humrové chlebíčky
Hermelínka-pomazánka
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Gyros tousty z cukety - sterilované
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Báječné kuřecí placičky se sýrem
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi