Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Vanilkový koktejl
Vánoční rybí polévka
Zapečený lilek (nejen) s rýží
Achillova pikantní křidýlka
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Kořeněný patizon v těstíčku
Jidáše - drobenkové
Plněné knedlíky uzeným masem
Zapečené brambory s uzeným
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi