Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Medailonky s brokolicí a nivou
Nakládané sýrové kostky
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Dušená mrkev s džusem, bez jíšky
Slaninová vinná klobása na pivu
Kořeněný patizon v těstíčku
Sladké jednohubky
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Babiččiny palačinky
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake