Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Buchty
Hrnkové knedlíky s uzeným
Pečené kuřecí se zeleninovou rýží
Hermelínka-pomazánka
Tmavý čokoládový koláč
Babiččin falešný tatarák
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Hrníčková ovocná roláda
Jednoduché staročeské plátky se…
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem