Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Makarony zapečené se sýrem a rajčaty
Hlávkový salát s avokádem
Cmunda na pekáči
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Kuřecí řízečky - marinované
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Sýrovo-vaječná pomazánka
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek