Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Třešňové omeletky
Široké nudle s kuřecím masem a nivou
Bublanina s rybízem
Nepečený karamelový dort s ricottou a…
Nivová pomazánka s mascarpone
Úterní salát s rukolou
Babiččino kuře na šunce
Špagety s cuketou a olivami
Nakládané masové kostky dušené na…
Topinky s ricottou a grilovanou…
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…