Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Tuňáková pomazánka III.
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Holandské řízky s nivou
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Smažený máslový celer
Mleté hovězí po anglicku
Špagety s cuketou a olivami
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros