Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Křenová omáčka
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Pomazánka z Romadúru II.
Brokolicová polévka s brambory
Pivní pomazánka
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Zelný salát se zeleninou
Jednohubky / chlebíčky s červenou…
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki