Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Srdíčka na smetaně
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Červená čočka se zeleninou (salát)
Rajčatová polévka
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Salát z quinoy a sušených rajčat
Smoothie s Kinder Pinguí
Fazole (nejen) se slaninou
Plněná krkovička
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki