Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Masové závitky
Flíčky se zelím
Jogurtovo-švestkový koláč
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Plněné taštičky z listového těsta
Rybízový koláč
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki