Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Marokánky
Ostrá pomazánka s pivem
Brokolice s těstovinami a sýrovou…
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Česneková růžičková kapusta se…
Mistrovský bramborový salát
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki