Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Strouhaná tvarohová buchta
Bůčková pochoutka
Bábovka ze zbylých bílků
Drážďanský špaldový chleba
Čokoládový koláč s třešněmi
Vepřové koleno na černém pivě
Kuřecí kapsa First class
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Domácí kandovaný zázvor
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki