Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Makrely na roštu
Houbová omáčka II.
Zapečené těstoviny se slaninou a…
Marlenka na můj způsob
Bramborová polévka s houbami a…
Kokosové vánoční cukroví
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Zeleninový salát s domácí zálivkou
Kuře v solné krustě
Cuketové cannelloni s ricottou
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami