Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Chlebové knedlíky
Rohlíčky pro bezdomovce
Pampeliškový med II.
Cuketové řezy
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Ředkvičkový salát se šunkou
Těstoviny zapečené s mozzarellou
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Ostružinový koláč s broskvemi
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki