Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Krůtí kostky se žampiony
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Celer s uzeným masem - zapékaný
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Hovězí na víně se zeleninou
Tiramisu s piškoty
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Jáhlové muffiny
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki