Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Špagety sypané česnekem
Falešné španělské ptáčky
Kuřecí směs Indie
Borůvkový (višňový) likér
Provensálské kuřecí paličky s cuketou
Grilovaný losos v marinádě
Lahodná cizrna s česnekem
Citronovo tvarohový trhanec bez mouky
Zeleninová polévka s černou čočkou
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí