Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Zapékaná kapusta s rýží
Velikonoční nádivka
Smetanové tyčinky
Rychlá uzeninová polévka s rýží
Koláč švestkový s drobenkou
Jednoduché špenátové palačinky
Bůček na pivu - pikantní
Ledový salát s karotkou
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát