Varim takhle jednou cesnecku tady podle receptu a narazim na tento recept...Nevim,jak, ale nejak mi utkvel v hlave a druhy den nakupuju a najednou vidim syrecky,...tak jsem koupil a udelal tuto pro me nyni dokonalou věc...opravdu vyborne...:D Dekuju moc za napad...:)
Když mám být upřímný,nevěřil jsem,že mi to někdo doma sní :-),ale jak se ukázalo,tak náš mladej by snědl syreček i v bábovce :-)).Ale vážně,bylo to dobré,když se začal rozpouštět v horké polévce a nabíral ten správný odén....:-)
Standa F.
|3. 11. 2008 17:42
Re.karel paty. Tuto česnečku znám pod jménem - kozí dech. Místo rohlíku je podávaná s opečeným chlebem (topinkou ). Vynikající.
Věra Štroblová
|3. 10. 2008 13:46
Jaromíro, dej si vyhledat v rozšířeném vyhledávači kupř. "česnečka" a vyhledá ti to polévku, která by ti nejlépe vyhovovala....
Gábina H
|3. 10. 2008 13:25
Jaromíro, dejte si do vyhledávače "česnečka" a vyjede spousta receptů. Já většinou zpěním cibuli a plátky česneku na oleji, přidám kostičky brambor, chvíli opékám, zaliji vodou nebo vývarem a vařím cca 10 minut. Kořením dle chuti sůl, zázvor, mletý pepř, majoránka (až nakonec do hotové polévky). Do hotové polévky ještě přidám několik rozmačkaných stroužků česneku.
Jaromíra Indráčková
|3. 10. 2008 13:11
Dobrý den, můžete napsat i postup na česnečku. Děkuji předem Jarča
martina maškova
|18. 9. 2008 17:28
Dobrý nápad ja jsem do ted použivala jen nastrouhaný tvrdý syr,ale ten syreček nema chybu.U nas syrečky jím jen ja,ale aspon mam víc pro sebe.
ladislava staffenová
|12. 9. 2008 19:49
Tak za tuhle polévku jsem dostala ohromnou pochvalu od manžela. Tahle kombinace by mě nenapadla, hlavně pro ty syrečky,které já nemusím, ale má drahá polovička je může v jakékoli podobě. udělala jsem to přesně podle receptu - manžel si připepřil.Takže autorovi vřelé díky!!!!a za 1!!!!
karel paty
|12. 9. 2008 17:11
Protože základ je polévka čenečka, která je vylepšená právě tím syrečkem a chutná velmi dobře, zkuste.Je to asi tak , jako když někdo přidává do houbové omáčky třeba ocet, jíný zase pažiktu, vejce ap. a je to stále houbová omáčka, ale možná najdete jiný , vhodnější název. Dejte vědět