Olivy s ginem
Hovězí pečeně na červeném vínu
Bylinkové tyčky k vínu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dávali jste i ten nálev podle návodu??
Recept vypadá opravdu moc dobře. Myslím, že by obstál i v aktuální soutěži na Olivy: http://www.olivyzespanelska.cz/soutez/uvod ;-)
přesně takhle se dá salát u nás koupit s rajčaty v olivovém oleji, i ten sýr s kořením vypadá stejně, je to výborný
Přidávám někdy i sušená rajčata v olivovém oleji. ;-)
Výborné, výborné, výborné....
Výborné, výborné. Dělala jsem už několikrát, s ořechy i různými obměnami koření (orefano, bazalka, směs na pizzu, ap.). A ráda ještě budu :-) Díky.
Já bych se přimluvila za přidání jemných koleček cibule, raději červené.
Dělala jsem i s těmi ořechy dle rady v komentářích a musím říct, že to bylo přímo vynikající, ořechy natáhly z nálevu skvělou chuť.
Dle chuti ale to koření nepřežeňte je velice aromatické.
Jaké množství od každého?Děkujeme
To je delikatesa,ja bych se jeste primluvila za pridani vlasskych orechu.(Velke kusy.)
Aké množstvo by malo byť z každej suroviny?
Tvarohová pomazánka s česnekem
Pravá pistáciová zmrzlina
Lehký ovocný koláč
Šklebíci z listového těsta
Vařený krém do cukroví a řezů
Šťavnaté kari kuře
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Thajská polévka
Avokádová pomazánka na toasty
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi