Olivy s ginem
Hovězí pečeně na červeném vínu
Bylinkové tyčky k vínu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dávali jste i ten nálev podle návodu??
Recept vypadá opravdu moc dobře. Myslím, že by obstál i v aktuální soutěži na Olivy: http://www.olivyzespanelska.cz/soutez/uvod ;-)
přesně takhle se dá salát u nás koupit s rajčaty v olivovém oleji, i ten sýr s kořením vypadá stejně, je to výborný
Přidávám někdy i sušená rajčata v olivovém oleji. ;-)
Výborné, výborné, výborné....
Výborné, výborné. Dělala jsem už několikrát, s ořechy i různými obměnami koření (orefano, bazalka, směs na pizzu, ap.). A ráda ještě budu :-) Díky.
Já bych se přimluvila za přidání jemných koleček cibule, raději červené.
Dělala jsem i s těmi ořechy dle rady v komentářích a musím říct, že to bylo přímo vynikající, ořechy natáhly z nálevu skvělou chuť.
Dle chuti ale to koření nepřežeňte je velice aromatické.
Jaké množství od každého?Děkujeme
To je delikatesa,ja bych se jeste primluvila za pridani vlasskych orechu.(Velke kusy.)
Aké množstvo by malo byť z každej suroviny?
Kokosové řezy IV.
Fazolový salát univerzál
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Kuře ,,MACO“
Růžičková kapusta po indicku
Listové řezy s tvarohem
Domácí gyros
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Kapustové drny z pánve
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…