Olivy s ginem
Hovězí pečeně na červeném vínu
Bylinkové tyčky k vínu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dávali jste i ten nálev podle návodu??
Recept vypadá opravdu moc dobře. Myslím, že by obstál i v aktuální soutěži na Olivy: http://www.olivyzespanelska.cz/soutez/uvod ;-)
přesně takhle se dá salát u nás koupit s rajčaty v olivovém oleji, i ten sýr s kořením vypadá stejně, je to výborný
Přidávám někdy i sušená rajčata v olivovém oleji. ;-)
Výborné, výborné, výborné....
Výborné, výborné. Dělala jsem už několikrát, s ořechy i různými obměnami koření (orefano, bazalka, směs na pizzu, ap.). A ráda ještě budu :-) Díky.
Já bych se přimluvila za přidání jemných koleček cibule, raději červené.
Dělala jsem i s těmi ořechy dle rady v komentářích a musím říct, že to bylo přímo vynikající, ořechy natáhly z nálevu skvělou chuť.
Dle chuti ale to koření nepřežeňte je velice aromatické.
Jaké množství od každého?Děkujeme
To je delikatesa,ja bych se jeste primluvila za pridani vlasskych orechu.(Velke kusy.)
Aké množstvo by malo byť z každej suroviny?
Sněhové pečivo
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Vývar s rýžovými knedlíčky
Fazolková omáčka
Bostonské krémové mufiny
Brokolicový koláč z listového těsta
Fazolový salát - rychle a chutně
Kynuté makové buchty
Maková bábovka hrníčková a rychlá
Toskánská polévka
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky