Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové plátky pana nadlesního
Sýrové rohlíčky s česnekem
Broskvový koláč z listového těsta
Brokolicový salát s nivou II.
Trdelníky
Zapečené těstoviny s brokolicí
Tymiánové hovězí se zeleninou
Italské Tiramisu (Florencie)
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dýňové latte