Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koláč s kokosem a šlehačkou
Chorvatský bramborový salát z Dolače
Valašská zelňačka s houbami
Jogurtový moučník
Česneková krkovička na houbách
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Bramboráky pro děti
Uzena polévka se zeleninou a…
Nepečené BeBe řezy
Bystřická kyselica
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles