Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Nutelové řezy s vůní skořice
Kanadský králík
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Česneková polévka IV.
Linecký jablkový koláč
Boloňské brambory
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Dalamánek s trhaným krůtím v pivní…
Valentýnská čokoládová pěna
Hovězí sekaná Wellington
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Krémová brokolicová polévka s česnekem