Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený králík
Domácí čokoláda
Pletýnky, uzly
Zavařování hub
Čokoládový koláč s třešněmi
Ryba s těstovinami
Pangalaktický megacloumák
Esíčka
Bezinkový džem (rosol) - květový
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kulajda
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami